Arròs ecològic

Els nostres productes

Aquí podeu veure les nostres varietats d’arròs ecolòlogic

Properament podreu adquirir els nostres productes en línia. 

Mentrestant, podeu contactar amb nosaltres directament als telèfons 977 480 683 o 681 888 335, o per correu electrònic a info@ecocastells.com

Arròs ecològic Marisma Blanc

12,00 €

L’arròs Marisma blanc absorbeix molt bé els sabors i és especialment apropiat per fer arrossos en paella, tant secs com melosos, arrossos caldosos i risottos. Té una cocció una mica més ràpida que l’arròs integral.
Marisma blanc

Arròs ecològic Marisma

12,00 €

L’arròs Marisma integral es caracteritza per conservar totes les seves propietats nutritives, com vitamines i fibra, ja que únicament se li elimina la closca. És ideal per fer qualsevol tipus d’amanides, arrossos saltats o d’acompanyament, entre d’altres. Els més atrevits, també el fan servir per fer paelles.
Marisma integral

Arodelta Blanc

12,00 €

L’arròs Arodelta blanc es caracteritza pel seu particular aroma a “cacauet torrat” durant la cocció, aroma que es segueix mantenint en el moment de ser degustat. És ideal per fer qualsevol tipus d’amanides o arrossos d’acompanyament, tant de verdures com de carn o peix.
Arodelta blanc

Arodelta Integral

12,00 €

L’arròs Arodelta integral es caracteritza per conservar totes les seves propietats nutritives, com vitamines i fibra, ja que únicament se li elimina la closca. És ideal per fer qualsevol tipus d’amanides o arrossos d’acompanyament, tant de verdures com de carn o peix.
Arodelta integral
Cistella de la compra